84 loc

Air Moldova

Air Moldova

Index în rating 4.01
 • Start votare: 2013-04-27
 • Total voturi: 501
 • Sunt apreciaţi parametri: 15987
OPINII DESPRE COMPANIA AERIANĂ: Air Moldova
 • Mo Bidic29 Iulie 2021
  +1 plus -0 minus
  Были куплены билеты на группу из 5 человек по акции. Рейс до Ларнаки и обратно. Потом пандемия. Всё закрыто. Перенесли рейс сначала на два месяца позже. С небольшой доплатой. Потом за две недели до вылета сообщили, что рейс вообще на 2020 год не предвидится. в 2021 в апреле сообщили что рейса и в 2021 не будет. Предложили взять другое направление. На отказ ответили что тогда не компенсируют ничего. Пришлось менять направление из того что было, хотя с Молдавским паспортом не разбежишься. За это время один из членов группы по понятным причинам сменила фамилию. Агент сказал, что свидетельства о браке достаточно. Как предоставили свидетельство - сказали нет, сменят со штрафом. Оказался размер штрафа - полная стоимость билета. На секундочку, это в одну калитку правила. Ничего не хотели слушать. Не отвечали на запросы и звонки. Пришлось покупать еще один билет. ЗАРЕКСЯ, что и более большие группы больше через Аир Молдова брать не буду. А у меня бывают и группы по 20 человек !!!
 • Ludmila Ra14 Mai 2021
  +2 plus -0 minus
  Aștept rambursarea a jumătate de bilet in suma de 53 euro din 27.01.2021.Biletul a fost înghețat timp de 1an deoarece s-au anulat zborurile MilanoMpx-Chisinau in legătura cu pandemia.Iar epopeea rambursării este lunga.Cel mai important fără un rezultat pozitiv.La oficiu am fost de vreo 20 ori,la banca de vreo 15.Am scris reclamații pe site-ul lor și in carte la sediul Negruzzi.Înțeleg ca banii nu întorc nimănui,răspunsuri neclare,eronate și fără vreo argumentare.Dacă asta e RM și asta este operatorul nostru național atunci vai de capul nostru ca și națiune.Chiar mi-i rușina ca m-am născut in aceasta țara.
 • Grigore Muntean13 August 2020
  +0 plus -0 minus
  Купил билеты в январе на рейс Берлин-Кишинев на июль, рейсы отменили. Хочу вернуть деньги за билеты - хер! Оказывается у них акция PROMO и деньги не хотят вернуть. Кто в такой ситуации, или были, напишите как избавиться от этой чумой. Компания отстой.
 • Tania Butuc06 August 2019
  +2 plus -0 minus
  Mam folosit des de serviciile companiei air Moldova,am cumparat bilete si pentru prieteni,dar am ramas profund dezamagita de incopetenta personalului care se ocupa de relatiile cu clientii. Mai intai ne permit rezervarea biletului de la Florenta ca mai apoi sa ne anunte ca zborul se va efectua de la Bologna cu toate ca se stia ca rutele de la Florenta se inchid.Dorind sa anulam biletul tur ne anuleaza si returul fara ca sa ne informeze ca astai procedura fiind nevoiti in ultimul moment sa cumparam altul pentru un copil de 5 ani care avea nevoie de acompaniator.
 • Анастасия Поспелова08 Iulie 2019
  +2 plus -0 minus
  Забыла вещи в салоне самолёта на своём месте. С большим трудом дозвонилась в службу поддержки, сказали обращайтесь в полицию, мы ничего не возвращаем. В полиции аэропорта сказали, что маловероятно их найти. Данная авиакомпания не заботиться о своём имидже, о нормальном функционировании и обратной связи. Сама больше пользоваться услугами авиакомпании AirMoldova не буду и другим не советую!
 • Tamara Ba12 Noiembrie 2018
  +2 plus -0 minus
  Am rămas dezamăgită de serviciile acordate de compania Airmoldova! Dupa zborul efectuat din Chișinău în Italia în luna august a dispărut valiză de 20 Kg și nu a ajuns nici pina in ziua de astăzi! Am făcut nenumărate telefonate și cereri de căutare și pina la urmă au găsit justificare în probabila alterare a produselor alimentare care puteau fi în valiză... Fără nici o demonstrație reală! În loc să caute hoții care au pus mina sigur! Nu mi-au despăgubit măcar banii pentru bagajul plătit, nemaivorbind de lucrurile avute! Nerușinare complecta!
 • Aur Aur17 Aprilie 2018
  +2 plus -0 minus
  De 3ori am zburat si numai cumpar bilete,prefer wizzair,de ce?pentru ca sunt mai persoane nu ca airmoldova.pentru schimbarea datei de la bilet cer 80€(si a trecut numai o zi de la cumparare)cu wizzair am schimbat gratis,da esti cu o ora inainte la aeroport(ca se mai intimpla din cauza trenului)nu-ti da voie sa treci si pierzi avionul.vorbesc urit la aeroport cu o aroganta.nu sfatui.au deventat hoti de tot
 • Ion Poperecinii20 Ianuarie 2017
  +2 plus -0 minus
  Am caltorit de foarte multe ori cu compania AirMoldova,da ca ultima oara nu am mai patit.Aproape patru ore am asteptat bagajul.nimeni nu dipunea nici de o informatie,ce se intimpla cu bagajul nostru.am gasit pe cineva care nea ascultat si a revenit cu raspun ca bagajele sunt. Da se verifica fiecare in parte ca sint bagaje cu contrabanda,trebuie sa le asteptam.au inceput sa iasa bagaje din 15 ian 2017.dar noi am aterizat la 19.01.2017 la ora 15:20,si am ridicat bagajul la ora 20:00,altii au mai ramas.se pune intrebarea de ce au ajuns bagaje cu contrabanda la Londra?cum au fost lasate sa treaca la bordul navei?contrabanda era carnea congelata.oare nu se putea de vazut ca sint obiecte interzise prin valize?de aici reesa ca e periculos de zburat din aieroportul Chisinau.am primit bagajele intro stare de ne mai descris.

Lăsaţi opinia

Completați câmpurile, sau autentificați-vă prin intermediul rețelei sociale
Numărul maxim de caractere – 3000 cu spații.

Cu opinia despre companie puteţi plasa cîteva fotografii.
Cerinţe la imagini: format jpg / png / jpeg / gif, mărime fişier pînă la 3 Mb.

 • Alegeţi fişierul
  Fişierul nu a fost ales
 • Captcha
A lăsa opinia

Opinia pasagerilor

 • Air Moldova
  (8)
  Были куплены билеты на группу из 5 человек по акции. Рейс до Ларнаки и обра...
  2021-07-29 Mo Bidic
 • Air Moldova
  (8)
  Aștept rambursarea a jumătate de bilet in suma de 53 euro din 27.01.2021.Bi...
  2021-05-14 Ludmila Ra
 • Air Moldova
  (8)
  Купил билеты в январе на рейс Берлин-Кишинев на июль, рейсы отменили. Хочу...
  2020-08-13 Grigore Muntean

Întrebări și răspunsuri