Intrebări frecvente (FAQ) / Autorizare și înregistrare / Ștergerea contului
Ștergerea contului
Pentru a șterge contul, accesați contul personal „Biletul meu” și selectați secțiunea „Setări cont”.
În partea de jos a paginii, faceți clic pe butonul „Șterge contul” și introduceți parola pentru confirmare.
Toate datele utilizatorului, inclusiv lista comenzilor, bonusurile acumulate, milele, datele personale ale cumpărătorului și ale pasagerilor, vor fi șterse fără posibilitatea de recuperare.
În partea de jos a paginii, faceți clic pe butonul „Șterge contul” și introduceți parola pentru confirmare.
Toate datele utilizatorului, inclusiv lista comenzilor, bonusurile acumulate, milele, datele personale ale cumpărătorului și ale pasagerilor, vor fi șterse fără posibilitatea de recuperare.