Bilete de avion spre Aeroportul Intenational D. Galitkii Lviv

Rezervați zboruri ieftine spre Aeroportul Intenational D. Galitkii Lviv. Cu ajutorul serviciului de căutare a biletelor de avion Tickets.md puteți găsi cu ușurință cea mai bună ofertă spre Lvov. Trebuie doar să specificați destinația, data, numărul de pasageri adulți și copii. O formă convenabilă de prezentare a rezultatelor căutării va oferi orarul rutelor din / spre Aeroportul Intenational D. Galitkii Lviv și toate opțiunile posibile de zbor. Rămâne să alegeți cea mai potrivită opțiune pentru dvs. și să cumpărați bilet pentru zborul dorit. Este foarte ușor să comandați bilete online de unul singur și fără ajutorul celor din afară!

Informații despre aeroporturi Aeroportul Intenational D. Galitkii Lviv

Codul IATA - LWO. Aeroportul Intenational D. Galitkii Lviv poate deservi atât zboruri interne, cât și internaționale. Angajații aeroportului vor oferi pasagerilor support la trecerea controlului vamal și de pașapoarte, verificarea bagajelor de cală și a bagajelor de mână. Sali de așteptare cu scaune confortabile, baruri, restaurante, magazine duty-free, Wi-Fi gratuit vă vor ajuta să așteptați cu plăcere zborul. De regulă, în aeroporturile mari puteși găsi și săli Business Lounge unde aveți posibiltatea să folosiți telefonul, faxul sau puteți organiza întâlniri de afaceri. Iar pentru pasagerii cu copii mici - stau la dispoziție o camere pentru copii.

Pentru a ajunge la / de la aeroportul Aeroportul Intenational D. Galitkii Lviv, Ucraina este cel mai convenabil să folosiți serviciile taxi, sau utilizați un autobuz special, sau trenul expres.

A citi informația completă Închide

Aeroporturi în oraşele apropiate

Mailings

Vă puteți dezabona de la newsletter prin contul personal sau făcând clic pe link-ul din orice e-mail. Detalii și informații despre termenii și condițiile de utilizare a datelor personale pe link-ul.